Jdi na obsah Jdi na menu
 


HSAB 2024 - 03

Tam, kde ostatní končí, my začínáme.

article preview

 

HSAB 2024 - 03

 

Vašíkovi jsem dal na Drsoňka nejširší řídítka, co jsem doma našel - carbonové 600 mm RaceFace. Já si vystačím na Drsoňovi s 580 mm a na Pracantovi dokonce s 560 mm. A vyměnil jsem představec, nasadil 60 mm/7° a otočil ho směrem vzhůru. To by bylo, aby nebylo.

 

Na převzetí kola jsme domluveni nebyli, ale když jsem vyjel ven, Vašík číhal na 2. lavičce. Takže jsem to otočil a pro Drsoňka zaběhl.

 

Změnu Vašík poznal okamžitě a velice si ji pochvaloval, že teď už je to ono. Jen sedlo má stále nízko, ale to už se časem poddá a sám si řekne. Já na BMX nikdy nejel, ale ta změna musí být ukrutná.

 

Než přijeli zbývající kluci, Vašík se učil v parku brzdit. Má tam hladký asfalt, má tam štěrk, hlínu, trávu i listí. Fakt byla včera obrovská klika, že v těch lesních sjezdech na přední brzdu vůbec nesáhl. Až na tom asfaltu. A letěl. Ale nádherně.

 

Protože už je brzy tma, všichni kluci vyfasovali po dvou bílých blikačkách na vidlici a dvou červených na zadní vzpěry.

 

Jinak jsme dneska nejezdili, kluci si hráli na balících slámy a já co 4,5 km párkrát okolo nich projel.

 

Nakonec se tam objevil i jejich kamarád a spolužák Sama a Vašíka - Jakub. Že by taky rád k Ašským bajkerům. Ale nemá kolo a přijel tam na Samuelově katastrofě bez brzd. A já další kolo už nemám. Tak jsem mu poradil, ať to probere doma s rodiči a dá vědět, co a jak.

 

Jirka s Vašíkem chtějí v sobotu běžet Běh okolo Halštrova. Tak jsem se ptal, kdo z rodičů je na Doubravu odveze. Že prý nikdo. Pojedou na kolech a hlídat je bude Samuel, který běžet nechce.

 

Evidentně si vzali k srdci motto Hazlovské sekce Ašských bajkerů:

 

Tam, kde ostatní končí, my začínáme.

•••

hsab-2024---03.png

  • Distance 27.41 km Elev Gain 446 m Time 1h 51m


Záznam na Stravě: HSAB 2024 - O3 | Ride | Strava

Pavel z Hazlovské sekce

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář